Општински натпревар по математика 2024 година

Задоволство ни е да ги објавиме резултатите од Општинскиот натпревар по математика 2024 година!

По ригорозен процес на евалуација, горди сме што ги препознаваме извонредните достигнувања на нашите учесници:

V одделение

Александар Антовски II награда

Јосиф Величковски III награда

ментор: Дијана Илиевска

Јован Божиновски III награда

ментор: Габриела Постоловска

VI одделение

Даме Ѓоргиевски Пофалница

Ведран Ваневски Пофалница

ментор:Јасмина Јездиќ

VII одделение

Дамјан Додевски Пофалница

ментор: Јасмина Јездиќ

IX одделение

Александар Додевски Пофалница

ментор: Габриела Јорданов

Исто така, сакаме да им честитаме на сите учесници, кои неуморно работеа и покажаа длабока посветеност. Вашето учество на овој натпревар придонесе за понатамошно унапредување на областа на математиката и ние сме благодарни за вашиот придонес.

Конечно, би сакале да им се заблагодариме на сите ментори, наставници и родители кои ги поддржуваа нашите учесници во текот на овој натпревар. Вашата посветеност и напорна работа беа клучни во помагањето на нашите учесници да го искористат својот целосен потенцијал.

Ви благодариме повторно за учеството и со нетрпение очекуваме да ве видиме сите повторно на следниот натпревар по математика!