Доделување награди и признанија за првенци на генерација и пофалени ученици

Деветтоодделенците од нашето централно и подрачно училиште на 08.06.2022 година  ги добија заслужените награди, дипломи и признанија. Со завршувањето на ова поглавје започнува ново во кое со гордост ги испраќаме сите наши ученици кои достоинствено го претставуваа името на училиштето и постигнуваа значајни резултати. Честитки до нашите првенци, пофалени ученици, истрајни спортисти и учесници во проекти, им посакуваме уште многу успеси во иднина!