Првенецот на генерација на прием кај градоначалникот

Честитки за нашиот ученик  првенец Лука Трајковски, кој заедно со останатите првенци од Општина Гази Баба беше на прием кај градоначалникот,каде им беа врачени вредносни ваучери.