Дружба со учесниците од „Европа зема здив“ во ЗОО

Македонското гостопримство го почувствуваа денеска гостите од Полска, со кои имавме заедничко дружење, а потоа ги пречекавме и гостите од Шпанија. Нашите родители се партнери во воспитно образовен процес. Успехот ни е заеднички!