Изработка на мартинки

Нашите ученици заедно со нивните наставнички изминативе неколку дена изработија мартинки и денес ги поделија на своите соученици и вработените во училиштето. Добредојде Марта, носи ни само радости!

Фотографиите можете да ги погледнете на следниот