Наши наградени ученици во спортски дисциплини биатлон и нордиско скијање

Оваа календарска 2022 година дел од нашите извонредни ученици ја започнаа и повеќе од успешно. Нашите докажани и успешни спортистки и нови надежи кои се натпреваруваат во биатлон и нордиско скијање се закитија со нови медали. Честитки за Сара Јосимовска и Матеја Трајковска од 9-2 одд. и Алек Јаневски од 5-1 одд, Меги Спасовски од 5-2 одд.!