Наградени ученици од ликовен конкурс „13 Ноември“

Нашите талентирани ученички освоија награди на меѓународниот ликовен конкурс "13ти Ноември" организиран од Детски ликовен центар, на кој Сара Јосимовска 9-2 освои прво место, Ана Наќева 8-1 второ и Мила Здравковиќ 6-1 второ место во својата категорија. Честитки за сите нив и нивниот ментор Ели Чочова.