Ден на учителот

По повод Детската недела и меѓународниот Ден на учителот во нашето училиште се одржаа повеќе активности. Учениците од одделенска настава твореа за да им искажат благодарност и почит на своите сегашни учители и наставници,а имаа и средба со наставници кои работеле во училиштето со што добија можност да дознаат како се работело во минатото. Членовите на ученичкиот парламент за таа цел изработија флаери, со што им оддадоа признание на сите свои наставници за трудот и заслугите во напредокот и одличните резултати.

Фотографиите можете да ги погледнете на следниот