Патронат

Достојно, оригинално и невообичаено прославување во чест на нашите патрони Кирил и Методиј. Хуманитарната аукција успешна со благородна цел. Огромна благодарност за поддршката на родителите, учениците, вработените, Општината, бизнис заедницата и сите наши пријатели. Благодарност до УСАИД, МЦГО и МИМО проектот за доделените финансиски средства, кои беа употребени при изработка на продуктите. Специјална благодарност за Изабела и Андреј, Александар и Дац, Бени, градоначалникот Борис Георгиевски и неговиот тим и целата екипа која беше одговорна за подготовка и реализација на овој проект. Честит празник!

Фотографиите и видеата можете да ги погледнете на следниот