Ден на Европа и еТвининг ден

ООУ Кирил и Методиј – Стајковци, еТвининг училиште, кое промовира демократска клима, почит, соработка, знаења, вештини, европски вредности, преку низа еТвининг и Еразмус проекти. Се вклучуваме во одбележување на Денот на Европа и еТвининг ден.