Ден на албанскиот наставник

Учениците и тим наставници од подрачното училиште, минатата недела спроведоа активности за одбележување на Седми март - Денот на албанскиот наставник, и упатуваат благодарност за трудот и посветеноста на наставниците и во услови на пандемија.