Два пехари за нашето училиште

Уште два пехари го закитија нашето училиште.

Прво место во фудбалска лига и второ место кошаркарска лига за минатата учебна година. Пехарите ги додели претседателот на Училишниот сојуз на Гази Баба, Дејан Боневски. ЧЕСТИТКИ за сите наши спортисти и нивниот ментор, Дарко Костовски!