Подготовки за стартот на учебната година

Интервју со директорката на ООУ „Кирил и Методиј“ - Стајковци, м-р Анита Ангеловска, за вестите на ТВ Телма, за подготовките кои ги презема нашето училиште за почетокот на учебната година.

Прилогот од вестите на ТВ Телма можете да го погледнете на следниот линк: