Специјално издание на ТВ-Училница - гостување на директорката на ООУ „Кирил и Методиј"

Министерот за образование, претставник на UNICEF, амбасадорката на Велика Британија и дел од наставниците кои реализираа часови на ТВ-Училница, меѓу кои и нашата директорка, м-р Анита Ангеловска, ги сумираа впечатоците, дискутираа за придобивките од проектот ТВ-Училница за учење од дома и ресурсите на платформата Едуино.