Конкурс по повод патрониот празник на училиштето

Драги ученици,

Ве покануваме да творите и со креaтивност да го дадете својот придонес во чествувањето на нашите патрони, Кирил и Методиј. 

Вашите литературни творби и ликовни изработки ги очекуваме на е-маил: konkursiooukim@gmail.com, најдоцна до 13.05.2020 година.