Читателски предизвик „Читаме и се забавуваме!“

Прекрасни изработки од нашите ученици за одбележување на Денот на книгата, ден посветен за промовирање на навиките за читање и на љубителите на книги низ целиот свет. 

„Една книга, едно пенкало, едно дете и еден наставник може да го променат светот.“ - Малала Јусафсај

Кликнете на копчето долу