Online-маскенбал (VI-IX)

Време е за шега, насмевка, шарени детски лица

Маски со најголем број лајкови во категорија од VI до IX одделение се:
1-во место - Алекс Стрезоски (IX-1 - 238 гласа)
2-ро место - Стефан Тодоровски (VII-1 - 211 гласа)
3-то место - Петар Видовски (VII-2 - 140 гласа)

Браво за сите учесници на нашиот online-маскенбал!

Среќен Ден на шегата!