Претстава „Градиме заедничка иднина“ 2020

Претставата од проектот на општина Гази Баба, „Градиме заедничка иднина“, од утре (12.02.2020) ќе биде ставена на репертоар во театарот на Домот на културата во Автокоманда.

Во претставата учествуваат наши познати артисти, а ќе ја проследат ученици од сите 11 основни училишта од општината.