Државен ликовен натпревар 2019

Петар Видовски (VII-2) го освои првото место на државниот ликовен натпревар „13-ти Ноември - Ден на градот", организиран од Детскиот ликовен центар, под менторство на наставникот по ликовно образование, Ели Чочова. 

Честитки за постигнатиот успех!