Посета на Охрид 23.10.2019

Моменти за паметење од денешната дружба во Охрид на дел од колективот и гостите од проектот „Млади претприемачи“.

Ги посетивме Света Софија, Плаошник, Античкиот театар, Канео, Заливот на коските и имавме слободна прошетка низ центарот на Охрид.