Тридневна екскурзија (трет ден) 2019

Последниот ден од тридневната екскурзија на деветтоодделенците измина со посета на Билјанини извори и Канео. 

Оттаму, учениците се упатија кон Струга, во посета на старата струшка чаршија и реката Црн Дрим, а на пат кон Скопје ги посетија и Вевчанските извори.