Општински натпревар по физика 2019

На општинскиот натпревар по физика, одржан на 02.02.2019 година во ООУ "Кирил и Методиј" - Скопје, учество зедоа 3 ученици од VIII одделение од нашето училиште и ги постигнаа следните резултати:

1. Филип Георгиев (88 поени)

2. Виктор Младеновски (75 поени) 

3. Александар Димковски (65 поени) 

Учениците продолжуваат со учество на регионален натпревар. 

Честитки за постигнатиот успех на учениците и нивниот ментор, Јасмина Јездиќ!