Меѓународен ликовен конкурс "Флора и фауна" 2018

Кристина Иванова (VII-1) освои прво место на меѓународниот ликовен конкурс "Флора и фауна", во организација на Детскиот ликовен центар, под покровителство на Министерството за животна средина, под менторство на наставникот по ликовно образование, Ели Чочова. Свеченото доделување на дипломите се одржа на 28.11.2018. 
Честитки за ученичката и менторот!