Турнир во одбојка 2018

По повод 3-ти Ноември, Денот на општината Гази Баба, во спортската сала на ООУ "Крум Тошев" се одржа турнир во одбојка. 

Нашето училиште освои 4-то место и настапи во следниот состав:

- Златко Манасиевски, капитен

- Дарко Костовски, професор по физичко образование 

- Фатон Ганиу, професор по физичко образование 

- Виолета Поповска, директор на училиштето

- Елена Антонова, одделенски наставник

- Лина Милошевска, дефектолог

- Емилија Наумовска, професор по англиски јазик

- Марина Јаковиќ, педагог

Честитки за посветеноста и спортскиот дух на сите учесници и уште поголем успех следната година!