Училишен натпревар во спелување 2018

На 29.05.2018 година се одржа училишен натпревар во спелување - School Spelling Bee, на кој учествуваа учениците од IV-1 i IV-2 и ги постигнаа следните резултати:

IV-1

1. Кристијан Стојчев

2. Марко Георгиев

3. Александра Јовановска

IV-2

1. Михаела Јакимовска

2. Давид Горгиев

3. Мелани Пенева

Сите пријавени учесници добија признанија за учество, а победниците се закитија со дипломи и симболични медали.

Честитки за постигнатиот успех!