Резултати од регионален натпревар по природни науки и биологија 2018

На регионалниот натпревар по природни науки, одржан на 15.04.2018 година во просториите на ООУ "Наум Охридски" - Скопје, учество земаа 5 ученици од VI одделение од нашето училиште и ги постигнаа следните резултати:

Анастасија Антовска - пофалница
Матеја Груевска - пофалница
Елена Миткоска - пофалница

На регионалниот натпревар по биологија, одржан на 15.04.2018 година во истото училиште, учествуваа 7 ученици од VII-IX одделение.

Ученичката Деспина Стојановска освои III место.

Сите ученици беа под менторство на наставникот по природни науки и биологија, Маја Цекова.

Честитки за постигнатиот успех!