Училишна квизотека 2018

На 12.04.2018 година, во просториите на ДКЦ „Карпош“ - Скопје се одржа „Ученичка квизотека“.

На натпреварот учествуваше и нашето училиште, ООУ Кирил и Методиј - Стајковци, кое се претстави со свои натпреварувачи - Елена Панчева, Деспина Стојановска и Мартин Стефановски, под водство на менторот Маја Цекова.

Натпреварувачите освоија второ место и обезбедија учество во финале.