Општински натпревар по физика 2018

На 03.02.2018 година во ООУ „Наум Наумовски Борче“ - Скопје се одржа општински натпревар по физика, на кој учествуваа ученици и од нашето училиште. 
Неофицијално, учениците ги постигнаа следните резултати: 
- Антонио Јосимовски - 93 поени
- Деспина Стојановска - 92 поена 
- Никола Јакимовски - 92 поена
- Магдалена Симоновска - 80 поени 
- Јана Илиевска - 80 поени
- Зорана Станковска - 49 поени